14 nominalizări la Oscar pentru musicalul „La la Land”

Musicalul romantic La la Land a fost nominalizat pe 24 ianuarie pentru 14 premii Oscar. Performanța atinsă de filmul regizorului Damian Chazelle a mai fost atinsă, conform DPA, doar de două producții în istoria filmului: Titanic (1997) și All about Eve (1950).

Musicalul american care combină romantismul, drama și comedia, a fost nominalizat pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, scenariu original și coloană sonoră, pentru cel mai bun montaj, decor, sunet, cea mai bună imagine, și cele mai bune costume. Nominalizările pentru cele mai bune roluri au fost primite de actorii principali Ryan Gosling și Emma Stone, iar melodiile din musical, City of Stars și Audition au obținut două nominalizări pentru cel mai bun cântec original.

La la Land a mai obținut pe 8 ianuarie 7 premii la Globurile de Aur, din tot atâtea nominalizări. Ediția de anul acesta a ceremoniei Premiilor Oscar, a 89-a la număr, va fi prezentată într-o emisiune televizată pe 26 februarie și va fi prezentată de comedianul Jimmy Kimmel.

Și în România poți vedea musicalul la cinematografe și dacă nu l-ai vazut până acum, grăbește-te până nu se îngroașă rândurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *