Importanța batistei. Articol classy sau banalitate

După cum bine am observat, în ultimul timp nu mai acordăm absolut nicio importanță clasicei batiste și în urma unei ample analize am constatat că nu ar trebui să o ignorăm absolut deloc deoarece, de-a lungul timpului, multe povești de dragoste s-au învârtit în jurul unei bucăți de cârpă albă, brodată.

Dacă ar fi să ne întoarcem puțin în timp, ne-am aminti cu mare drag momentele din porturi sau din gări, atunci când distinsele doamne își luau la revedere de la iubiții lor soți prin fluturarea unei batiste. Cum ar fi ca acum să fluturăm un șervețel? Cu siguranță deloc plăcut.

De câte ori am surprins în filmele clasice domni ce se apleacă, plini de tandrețe, pentru a ridica batistele scăpate de superbele doamne. Câte povești superbe de dragoste au început așa și cât de ciudat este să ne gândit că o batistă de hârtie din zilele noastre ar fi vreodată ridicată și ar isca subiect de discuție între un domn îmbrăcat la costum și o femeie în little black dress.

Nu putem nega faptul că batistele reprezintă articole classy pe care fie că le poartă domnii în buzunarul sacoului fie doamnele în geantă. Acestea nu se vor demoda niciodată și, din fericire, iubitorii acestor articole superbe le pot achiziționa deoarece mai sunt produse de Lehner din Appenzell. Acestea sunt cunoscute datorită calității elvețiene de care dau dovadă, batistele fiind confecționate din bumbac egiptean și tivite manual.

O astfel de batistă poate rezista până la cinci sute de spălări și poate fi achiziționată la prețul de 20 de euro.

Sursa foto: https://www.strunkmann-meister.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *