Vector Watch a intrat in familia Fitbit

Fondat de Andrei Pitiș, Vector Watch a oferit două ceasuri inteligente cu autonomie de 30 de zile. Fitbit este cel mai mare producător de dispozitive purtabile din lume. Vector Watch a fost fondat în 2015 și a atras lumea cu autonomia mare, realizată prin ecranul alb-negru și funcționalitățile de bază pe care le oferea, dar și experiența de ceas.

“Suntem încântați să anunțăm că ne alăturăm Fitbit, liderul dispozitivelor purtabile conectate din domeniul sănătății și fitness-ului. Platforma software și echipa va face parte din Fitbit. Vom construi împreună noi produse, feature-uri și experiențe, incorporând tehnologia noastră și cunoștințele în comunitatea globală Fitbit”, se arată pe site-ul oficial Vector Watch.

Dezvoltatorii care realizau aplicații și stream-uri de conținut pentru ceasurile Vector nu vor mai putea realiza unele noi, iar cele făcute deja pot fi editate. Andrei Pitiș, șeful companiei până acum și fondatorul ei, va continua în cadrul Fitbit pe mai departe. Fitbit va deschide un birou de cercetare la București, practic continuarea biroului Vector de aici.